• Ngrohje dhe ftohje

  Daikin Altherma është një sistem i plotë për ngrohje dhe ftohje të shtëpise, objekteve afariste poashtu edhe për ngrohje të ujit sanitar...

  më shumë
 • VRV sistemet

  Daikin ofron një dizajn kompakt për njesitë e jashtme VRV, duke optimizuar më tej funksionet e paisjeve.

  më shumë
 • Energjia e ripërtritshme

  Eshtë koha të mendojmë për mënyrën se si ti ngrohim hapësirat tona pa ndotje.

  më shumë
 • Kondicionimi

  Me kondicioneret e ajrit, ju siguroni një klime perfekte në cdo stine të vitit, në tri intervale të ndryshme kohore.

  më shumë
 • Inovacioni

  Ju mund ta kontrolloni klimën e dhomës suaj përmes iPhone, iPad, iPod, iMac ose MacBook.

  më shumë
 • Ventilimi

  Prurjet e ajrit te jashtëm dhe daljet e ajrit te mbrendshëm janë qelësi kryesor për klimën mbrenda hapësirës

  më shumë