energjia_ban

Energjia e ripërtritshme

Eshte koha qe te rimendojme per menyren e ngrohjes

Të gjith ne jemi të interesuar që faturat tona të energjisë elektrike të jenë sa më të vogla dhe sa më pak të ndotim ambientin.

Këto sisteme të ngrohjes dhe ftohjes, shfrytëzojn në mënyrë maksimale energjit e rinovueshme, duke filluar nga energjia solare, energjia nga ajri edhe nëse temperatura e ambientit të jashtëm është nën zero.

Daikin Altherma, funksionon me pompa termike AJËR-AJËR ose AJËR-UJË.

Shkarko Katalogun