inovacioni_ban

Inovacioni

Automatizimi dhe kontrollimi i shtepive te mencura

Ju mund ta kontrolloni klimën në shtëpin tuaj edhe nëse nuk jeni prezent aty, kjo falë një teknologjie më të re në botë që quhet “SMART HOME CONTROLE”. Nëse keni një iPad, iPhone, iPod, iMac ose MacBook, vetëm me një prekje të butonit ju mund të aktivizoni kondicionerin tuaj në shtëpi me anë të modemit që paraprakisht është i instaluar në shpëpi. (Tani është e mundshme edhe në Android).

Duke përdorur “Control 4 My Home”, jo vetëm mund të ndryshoni temperaturën e dhomës suaj, por gjithashtu ju mund që ti ndezni dritat, muzikën, televizorin, alarmin e siguris etj.

Shkarko Katalogun