content_banner

Kondicionimi

Kondicioner në cdo dhomë

Kondicioner që ngrohë, ftohë dhe ajros ambientin.

Me këtë sistem kondicionerësh me ngrogje dhe ftohje, nga 1 kW energji elektrike, ju mund te fitoni 5kW energji termike, fal teknikës se jashtëzakonshme të DAIKIN, duke përdorur këta kondicioner në shtëpin tuaj, faturat e energjisë elektrike do të jenë 5 herë me të vogla.

Shtëpi normale, rezidenciale apo zyre, sistemi i instalimit të kondicionerëve në disa hapësira na lejon që të kemi disa njësi të brendshme në funksion të një njësie të jashtme, në këtë mënyrë zvogëlojm hapësirën instaluese.

ZGJEDHJE TË NDRYSHME
Pasi që funksionon me disa njësi të brendshme, gjithashtu keni mundësi që të zgjedhni edhe llojin e kondicionerit: të montuara në mur, të fshehura në tavan, në dysheme etj. në këtë mënyrë ju mund të zgjedhni kondicionerin në bazë të kërkesave tuaja.

NGROHJE & FTOHJE
Freskia e liruar nga kondicioneri ju mundëson një klimë përfekte për të punuar në tavolinën tuaj, dhe gjithashtu gjat natës siguron një ngrohje konstante.

LAGËSHTIA
Lagështia në gjuhën Japoneze është e njohur si “URURU”.
Për lagështim të ambientit nuk është e nevojshme që të ketë rezervuar të ujit. Gjat prurjes së ajrit nga jasht, thithet lagështia dhe futet brenda.
Me anë të lagështis së futur ju parandaloni tharjet e fytit, tharjet e lëkurës, si dhe bën trupin që të ndjehet me ngrohët madje edhe në temperatura më të ulëta, në këtë mënyrë ju mund të reduktoni kërkesën për ngrohje, konsumin e energjisë dhe mund të jeni më të frytshëm në punë.

DELAGËSHTIA
Delagështia ose e njohur ndryshe në gjuhën Japoneze “SARARA”.
Optimizon lagështin e ambientit tuaj pa ndikuar në temeperaturën e tijë, duke përzier ajrin e ftoht, ajrin e thatë dhe ajrin e ngrohtë.

Shkarko Katalogun