ventilimi_banner

Ventilimi

I fresket… i paster… ajri i filtruar

Në zyre dhe shtëpi, sistemet e ventilimit klasifikohen me prurjen e ajrit të fresken brenda dhe largimin e ajrit të ndotur jasht në varësi të hapësirës së shfrytëzueshme, madhësis së sajë, numrit të banorëve etj.

Lejoni që të krijojm një klimë përfekte për shtëpin tuaj.

Shkarko Katalogun