KONTAKTO
Inovacioni

AUTOMATIZIMI DHE KONTROLLIMI I SHTËPIVE TË MENÇURA

Ju mund ta kontrolloni tenperaturën në hapësirën tuaj, edhe nëse nuk jeni prezent aty, kjo falë aplikacionit “Daikin comfort control”. Nëse keni një Smartphone, vetëm me një prekje të butonit ju mund të aktivizoni kondicionerin tuaj në shtëpi me anë të modemit që paraprakisht është i instaluar në ambientet e shtëpisë suaj.