KONTAKTO
Ventilimi

I FRESKËT … I PASTËR… AJËR I FILTRUAR

Në zyrë dhe shtëpi, sistemet e ventilimit klasifikohen me prurjen e ajrit të freskët brenda dhe largimin e ajrit të ndotur jashtë, në varësi të hapësirës së shfrytëzueshme, madhësisë së saj, numrit të banorëve etj.

Na lejoni që të krijojmë një klimë përfekte për ambientet e shtëpisë suaj!